Om oss

Med svensk design & hållbarhet i fokus designar vi väskor i läder för både kvinnor & män i varumärket BIORI Sweden. Idag designar vi två kollektioner BIORI Classic & BIORI Star. 

BIORI Classic är väskor i buffelläder & de flesta modellerna finns i svart och brunt (5030-5125). BIORI Star är vår nya väskkollektion som är trendig i mjukt koläder & de flesta modellerna finns i svart, cognac & brunt (6124-6130) 

Vi försöker hela tiden förbättra väskornas funktioner så att de ska fungera till så många tillfällen som möjligt tex clutchväskorna 5118 och 6124 där remmarna är avtagbara. Det blir väskmodeller med 3 i 1 funktionen.

Som direktimportör är det viktigt för oss att tillverka produkter utan ämnen som är farliga för människa eller miljö men också att säkerställa de sociala förhållandena för de anställda. Vi är även medlemmar i amfori läs mer på www.amfori.org & på www.sa-intl.org

Både fabriken och garveriet följer också REACH protokollet. Läs mer på  www.kemi.se/hitta-direkt/lagar-och-regler/reachforordningen.


Med vänliga hälsningar

Sofia Älverdal

Biori AB

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)