Varmt välkomna till BIORI AB & BIORI Sweden

Med svensk design & hållbarhet i fokus designas BIORI skinnväskorna för både kvinnor & män i varumärket BIORI Sweden. Skinnväskorna är tillverkade i ett semi-vegetabiliskt garvat läder. Processen tar lång tid och naturmaterial används vid tillverkningen. De flesta BIORI modellerna finns i svart och brunt. 

Min ambition när jag designar skinnväskorna är att hela tiden förbättra skinnväskornas funktioner så att de ska fungera till så många tillfällen som möjligt tex clutchväskan BIORI 5118 och våra Shoppers BIORI 5104 och BIORI 5126 som fungerar som både shoppingsväskor och jobbväskor. 

Som direktimportör är det viktigt att tillverka skinnväskor utan ämnen som är farliga för människa eller miljö men också att säkerställa de sociala förhållandena för de anställda. De anställda tillverkar produkterna under bra förhållanden och barnarbete är förbjudet. I garveriet och fabriken arbetar människor med olika bakgrund och kunskapen om tillverkning har överförts mellan generationer. Handväskorna fylls med kvalité och stolthet från skickligt handarbete. För att säkerställa ovan certifieras fabriken för SA8000 & både fabriken och garveriet vi samarbetar med följer också REACH- protokollet. Läs mer på www.sa-intl.org  &  www.kemrisk.se Vi har också ett flertal OEM kunder sk Private Label där företagens egna designers designar skinnväskorna som vi sedan tillverkar.

Produkterna tillverkas i Indien och BIORI AB samarbetar med en fabrik och ett garveri. Under garvningen av produkterna tillsätts inga farliga ämnen som är skadliga för människa eller miljö. Kvalitén är också en självklarhet. Till exempel används bara YKK no 5 dragkedjor som anses vara de bästa och alla metalldelar är 100% nickelfria.


BIORI Sweden skinnväskorna fylls av kvalitét, funktionalitet & hållbarhetstänk i ett.  Hitta BIORI favoriten både till vardag & fest i vår webshop eller hos någon av våra Återförsäljare!

Med vänliga hälsningar

Sofia Älverdal (ägare av Biori AB och designer av BIORI Sweden)

 

Totalsumma:
    Till kassan