Varmt välkomna till BIORI Sweden

Med svensk design & hållbarhet i fokus designar jag BIORI skinnväskor för både kvinnor & män i varumärket BIORI Sweden. BIORI Skinnväskorna för både kvinnor & män i alla åldrar tillverkas i Buffelläder och de flesta modellerna finns i svart och brunt.  Vi har också ett flertal OEM kunder sk Private Label där företagens egna designers designar skinnväskorna & som vi tillverkar.

Ambitionen är att hela tiden förbättra skinnväskornas funktioner så att de ska fungera till så många tillfällen som möjligt tex clutchväskan BIORI 5118 och våra Shoppers BIORI 5104 och BIORI 5126 som fungerar som både shoppingsväskor och jobbväskor. 

Som direktimportör är det viktigt att tillverka skinnväskor utan ämnen som är farliga för människa eller miljö men också att säkerställa de sociala förhållandena för de anställda. 

Produkterna tillverkas i Indien och BIORI AB samarbetar med en fabrik och ett garveri. Under garvningen av produkterna tillsätts inga farliga ämnen som är skadliga för människa eller miljö. Kvalitén är självklart mycket viktig. Till exempel används bara YKK no 5 dragkedjor som anses vara de bästa och alla metalldelar är 100% nickelfria.

De anställda tillverkar produkterna under bra förhållanden och barnarbete är förbjudet. I garveriet och fabriken arbetar människor med olika bakgrund och kunskapen om tillverkning har överförts mellan generationer. Produkterna fylls med kvalité och stolthet från skickligt handarbete. För att säkerställa ovan certifieras fabriken för SA8000 & både fabriken och garveriet vi samarbetar med följer också REACH- protokollet. Läs mer på www.sa-intl.org  &  www.kemrisk.se 

BIORI Sweden skinnväskorna fylls av kvalitét, funktionalitet & hållbarhetstänk i ett.  Hitta BIORI favoriten både till vardag & fest i vår webshop eller hos någon av våra Återförsäljare!

Med vänliga hälsningar

Sofia Älverdal (ägare av Biori AB och designer av BIORI Sweden)

 

Totalsumma:
    Till kassan