Varmt välkommen!

Hej,

Mitt namn är Sofia Älverdal och jag äger Biori AB och designar Skinnväskorna BIORI Sweden - skinnväskor för både kvinnor och män i väskmärket BIORI Sweden.  Jag har också samarbeten med flertalet Private Label kunder där företagens egna loggor trycks på företagsprodukterna.

Hur designar jag BIORI väskorna?

Min ambition är att alltid försöka designa den perfekta skinnväskan dels för att kunna användas vid flera tillfällen och dels för att det är både ekonomiskt och praktiskt! Den stora fördelen som direktimportör är att jag har direktkontakt med fabriken och garveriet vilket också påskyndar eventuella ändringar som jag vill göra i produkterna. 

En väska - flera tillfällen= miljömedvetet, praktiskt & ekonomiskt!

BIORI 5104, 5118 och 5128. Inuti BIORI 5104. BIORI 5104, 5118 och 5128.

Flera av våra väskor är anpassade för att kunna användas för både jobb och fritid!

BIORI 5104 med två bärhandtag ser inte ut som en dataväska men har faktiskt en vadderad ficka för en 13 tum laptop.

Shopper BIORI 5128 med både bärhandtag och en avtagbar och justerbar axelrem rymmer en 13 tum laptop trots att den inte är en dataväska.

Vår lilla clutchväskan BIORI 5118 kan användas både som clutch, väska med axelrem eller väska med handledsrem (3 väskor i 1) eftersom handledsremmen och axelremmen är avtagbara.

BIORI Sweden - ett hållbart alternativ!

Fabriken i Indien BIORI väskor under tillverkning på fabriken i Indien.

Som importör är det viktigt att tillverka skinnväskorna utan ämnen som är farliga för människa eller miljö men också att säkerställa de sociala förhållandena för de anställda.

I garveriet och fabriken i Indien arbetar människor med olika bakgrund och kunskapen om tillverkning har överförts mellan generationer. De anställda tillverkar produkterna under bra förhållanden och barnarbete är förbjudet. Handväskorna fylls med kvalité och stolthet från skickligt handarbete. 

Skinnväskorna är tillverkade i ett semi-vegetabiliskt garvat buffelläder. Processen tar lång tid och naturmaterial används vid tillverkningen. Under garvningen av produkterna tillsätts inga farliga ämnen som är skadliga för människa eller miljö. De flesta BIORI modellerna finns i svart och brunt läder. BIORI väskorna tillverkas av högsta kvalite. I väskorna används tex bara YKK no 5 dragkedjor och alla metalldelar är 100% nickelfria. 

Besöket på fabriken & garveriet i Indien.

För att säkerställa ovan certifieras fabriken för SA8000 & både fabriken och garveriet vi samarbetar med följer också REACH- protokollet. Läs mer på www.sa-intl.org  &  www.kemrisk.se 

Jag är stolt att skinnväskorna fylls av kvalitet, funtionalitet & hållbarhetstänk i ett. Hitta din BIORI favorit både till vardag & fest i webshopen eller hos någon av våra Återförsäljare!

Med vänliga hälsningar

Sofia Älverdal (ägare av Biori AB & designer av BIORI Sweden)

 

Mobilfickor tillverkas till väskorna.
Handmålade remmar till väskorna.
Hantverk i generationer.
Totalsumma:
    Till kassan