Vi är Biori!

Eftersom tekniken förändras snabbt är det en självklarhet att ständigt förbättra väskornas funktionalitet så man kan använda sin väska länge. Idag är tex mobilfickorna i skinnväskorna större. Fördelen som direktimportör är bland annat direktkontakten med fabriken och garveriet vilket resulterar i snabba beslut och att önskvärda ändringar på skinnväskorna sker i snabb takt. 

En klassisk BIORI väska fylls med kvalitet, funktionalitet och hållbarhet i ett! Idag har vi ett 30-tal Återförsäljare över hela Sverige samt i Finland. Kontakta oss för att hitta din närmaste BIORI Återförsäljare. 

Tillverkning

Tillverkning

I garveriet och fabriken i Indien arbetar människor med olika bakgrund och kunskapen om tillverkning har överförts mellan generationer. Handväskorna fylls med kvalité och stolthet från skickligt handarbete. Skinnväskorna är tillverkade i ett semi-vegetabiliskt garvat buffelläder. Processen tar lång tid och under garvningen tillsätts inte några farliga ämnen som är skadliga för människa eller miljö. 

Hållbarhet

Hållbarhet

Väskorna tillverkas med naturmaterial och utan ämnen som är farliga för människa eller miljö. De anställda tillverkar skinnväskorna under bra förhållanden och barnarbete är förbjudet. För att säkerställa detta certifieras fabriken och garveriet vi samarbetar med för SA 8000 & garveriet följer REACH-protokollet. Skinnväskorna tillverkas av högsta kvalitet med YKK no 5 dragkedjor och metalldelar som är 100% nickelfria.

Vår historia

Familjeföretaget Biori AB startades 2009, men kunskapen om väskor har funnits inom familjen i över 40 år. Med erfarenhet av agentur, importhandel, detaljhandel av både syntetväskor och skinnväskor vågar vi påstå att vi har väldigt bra kunskap om väskor.

 

Designer av BIORI

År 2016 tog dottern Sofia över familjeföretaget och är idag direktimportör av BIORI Skinnväskorna & Accessoarerna som hon själv designar. Ambitionen är att alltid försöka designa den perfekta skinnväskan för att kunna användas vid flera tillfällen över lång tid. Söker du en skinnväska med kvalitet, funktionalitet & hållbarhet i ett så har du hamnat rätt!

Hoppas du hittar favoritväskan hos oss.

Trevlig shopping!

Med vänliga hälsningar

Sofia Älverdal

Ägare & designer av BIORI Sweden Skinnväskor